ali zasigurno znam da gospodin Absinth nije ni iz prikrajka posmatrao to drugo vece! Zato komentari o kvalitetu programa nisu na mestu, a postavlja se pitanje zasto bi govorio neistinu, kada znam da nije sklon tome. Mozda ste gospodine Absinth pomesali Festivale, jer ste par dana pre ovog bili na onom drugom, tu blizu nas.Simptomaticno je da i u vezi svoje generacije dajete neistinite podatke, jer Vi ste ipak dosta mladji od nas ovde nabrojanih i ne mozete pamtiti ta neka vremena, ali to nije nikakav minus. To sto ste se ukljucili u vlasko pitanje pre desetak godina moze biti samo pohvalno za Vas.
Kako to možete sa sigurnošću da znate?
Odakle znate ko sam ja kada se nisam predstavio ?
Možda vas neki od mojih poštovaoca ili prijatelja zavarava - ili vas je lucidan te analitički um
napustio?
To što insinuirate je naprosto žalosno.
Konacno - g. Absinth ja sam verovatno ozbiljnije od FB zamisljao ovu grupu, ali Vi mi tvrdite suprotno?! AKO NEKO MUDRO ZBORI, VEOMA JE VAZNO KO JE! Sokrata koji Vam je vidim drag , pamte po mudrosti, njegove sudije - NIKO!
Da je Sokrat znao latinski.....
Nemoojte da brinete za moje neprospavane noci, ako budem saznao sta je to po Vama stvarni vlaski problem. PROSVETLITE ME!
Ni najmanje moje tvrdnje su potpuno jasne, Ne možemo se
/ ako nam je ovo pitanje iole važno / na fejsbuku igrati šuge sa raznim
pripitim i neozbiljnim tja. neobrazovanim ljudima, širiti svakojaku agitaciju - o čemu sam iz druge ruke obavešten jer tamo ne idem, naime ispod mog nivoa i godina je;
Da bi se zadovoljila prijateljeva želja za stručnim prisustvom na internetu kako bi parirali ovom društvu ovde i na drugim forumima. A pri tome slabo verujući u to što radite.
A sami tvrdite kako ih se zgražavate ali ipak radite za njh.
Sa druge strane ovde će te pokušati na ozbiljan način da dokazujete svoje tvrdnje. Nije važno koliko puta izneli neku tvrdnju sve dok ne potkrepite to što tvrdite dokazima.
Dakle zašto ne odgovarate na najprostije pitanje Prijatelja i Domaćina Pauna?
Inače mogu da lično potvrdim reči gosp. Volcae.
Sokrata pamte zbog časti i ponosa te zborenja. Nemojte da vas reference dovedu u zabunu i izazovu vam zebnju, Neka znanja su naprosto opšta i slični ljudi se privlače čak i na internetu.
Ono što će vam izazvati neprespavane noći je činjenica koja će vas lupiti u lice nakon što zagrebete površinu ispod članova koji danas žele i dobijaju nalog da vode Vlaški Narod .
Samo zapitajte narod kako zove te silne doktore i nazovi političare u lokalnim sredinama odakle potiču i biti će vam dovoljno