Аутор Тема: Kako (je) rešavanje problema učenje maternjeg jezika Vlaha vidi(eo) D. Dragić  (Прочитано 26833 пута)

Ван мреже Absinth

• Сарадник форума
  • Поруке: 213
  • Углед: +0/-0
Одг: Kako (je) rešavanje problema učenje maternjeg jezika Vlaha vidi(eo) D. Dragić
« Одговор #90 послато: 17.06.2011. 00:51 »

Da bi ste razumeli 1.

prvo 1:
Morate solidno da savladate istoriju (ne samo na osnovu desetak-dvadesetak knjiga)

VIdim ovo ce da bude po vozi Mishko...
Mislite na 10 - 20 stotina ili 10 - 20  hiljada knjiga?

-lepo prenesite moje tvrđenje, ili
-umetnite citat,
-na osnovu subjekatskog skupa reči sastavite pitanje, da ja
-odgovaram sa "Da"- "Ne" (Kao ....-.... zăua triilja)

Ja nisam citirao vec direktno pitao ?
Moja pitanja proizilaze od moje inpterpretacije vasih tvrdnji. Trudite se da zbunite i okrecet ... po principu
trla baba lan po vasceli dan, ozbiljnim citaocima/sagovornicima sa imalo analitickog uma to nece promaci.

Jebi ga, kako da ti kažem da l...g...  Pitaj koga god hoćeš iz VDS! Ne znam što mi malo - malo neko pripisuje mržnju. Dobar sam sa svim liderima i članstvom svih partija. Ja nikada nisam uklonio ni oštetio ničiji plakat, poziv na aktivnosti, i svima sam to izričito govorio da ne rade nikom... Što svi poštuju!
2. Da! Legalno!
3. Da! Prema onome što je dostupno-reaguje relativno pravovremeno. Savetu je pogotovu velika obaveza da sve ispoštuje i da ne čini pogrešne korake. On je političko telo i tako i treba da funkcioniše. Naš Predsednik, potpredsednici saveta- nemam zamerki.

drago mi je sto ste mi odgovorili konkretno !

2. Imam suprotne informacije i validne dokaze koji to potkrepljuju, obratite se na  http://cdcs.org.rs/index za detalje

3.Trebate imati zamerki. Itekako. Njihovo samo fizicko postojanje nekome moze biti uvreda, njihovo ponasanje je    dobro za primer u svinjcu a ne medju postenim svetom - dajem sebi za pravo da se ovako izrazavam zbog onog vaseg crvenog malo iznad ...