G-dine Volcae, sve ovo sto ste stavili na sajt Floruma pocev od pisanija pa do snimaka budite uvereni da su Vlasi kako se tu kaze sa juzne strane Dunava,veoma pazljivo procitali iz razloga sto ama bas sve razumeju,ali bas NE RAZUMEJU NISTA,jer to nije njihov govor.Ali je veoma bitno da je to bilo 25.januara 2011.god. i sasvim slucajno bas u Negotinu pred Dusanom Prvulovicem I Bojanom Aleksandrovicem i naravno Dimitrijem Kracunovicem. Mnogi su nedostajali ali nije vazno,poznati rumnofili su prisustvovali a to je skup ucinio velicanstvenim.Nema sta!
Ово што сам поставио на сајт Форума почев од писања, била је најава за промоцију књиге, и то сам поставио на време пре промоције књиге!
Снимци су што би се рекло постављени са закашњењем, што се и подразумева, да би се чисто видело како је било за оне који нису присуствовали!
Грешиш, Власи су све или скоро све разумели јер интезивно уче румунски језик, проблем је што нису то схватили озбиљно па чекају нека боља
времена, уместо да су до сада већ сви савладали како треба румунски књижевни језик односно номинирани влашки језик.
Мени није битно ко је тамо био присутан, опет грешиш, питам се зашто толико грешиш, можда си осетљив на неке ствари, али ајде сада није важно!
Да и у вези говора, зашто мислиш да Власи разумеју Влахе а Румуне не разумеју?
Да ли Власи имају СВОЈ ГОВОР или СВОЈЕ ГОВОРЕ?