NOVI SAJT NACIONALNOG SAVETA VLASKE NACIONALNE MANJINE PRORADIO

Započeo nena, 09.11.2010. 11:18

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

nena

Ovo je link novog sajta Nacionalnog Saveta. Za sada se na  njemu moze naci malo toga (statut, deklaracija, obavestenje o zasedanju 6. novembra i kontakt mail), ali se nadamo da ce uskoro postaviti vise materijala.
Isto tako smatram da bi trebalo da ga usavrse: mogu postaviti prostor gde bi zainteresovani mogli da intervenisu i komentarisu (neka vrsta foruma, komentara i sl.) - Malo dijaloga sa 'masom' nikome ne skodi! :). A isto tako fale i prostori gde bi se postavljali kutruni sadrzaji i eventualni projekti. U svakom slucaju, pohvalno je da je vec aktivan, bitno je samo da ne uhvati paucinu kao onaj prosli!

http://www.cnmnr.org.rs/index.html

armin

Rosu

Bună ziua oameni buni.
Eu am o întrebare. Dacă acuma îl fac "Nacionalni Savet Vlaha" de ce nu fac alta adresă? CNMNR e de la Consiliul Naţional al Minorităţii Naţionale Rumâne.
Apa trece, pieterele rămân

Volcae

Citat: nena poslato 09.11.2010. 11:18

Ovo je link novog sajta Nacionalnog Saveta. Za sada se na  njemu moze naci malo toga (statut, deklaracija, obavestenje o zasedanju 6. novembra i kontakt mail), ali se nadamo da ce uskoro postaviti vise materijala.
Isto tako smatram da bi trebalo da ga usavrse: mogu postaviti prostor gde bi zainteresovani mogli da intervenisu i komentarisu (neka vrsta foruma, komentara i sl.) - Malo dijaloga sa 'masom' nikome ne skodi! :). A isto tako fale i prostori gde bi se postavljali kutruni sadrzaji i eventualni projekti. U svakom slucaju, pohvalno je da je vec aktivan, bitno je samo da ne uhvati paucinu kao onaj prosli!

http://www.cnmnr.org.rs/index.html

Link ne radi  ???

Absinth

RADIO DVA DANA
\
I NIJE BIO NI LOS
ALI IZGLEDA DA IM JE ZASMETALO
cnmnr.org.rs
Consiliu National a Minoritate Nationale Romanilor
din Serbia....
iha - ha
pa kako drukcije napisati na vlaksom?
Sace da vidimo sta ce biti sa popisom ...
U opkladu da Beograd(ski pasaluk)
ne sme da ga sprovede?

dPasujoni

Novi sajt NACIONALNOG SAVETA VLAHA "u rekonstrukciji", već neko vreme je:

http://vlasi.rs/

;)

nena

boki

Znaci ipak je proradio sajt VNS-a na moje licno zadovoljstvo jer sam i ja to cekao i hvala Bogu docekao. Bas je lep i sladak ko secer.

Vlad

Ма шта мислио о овом сазиву Националног савета, морам признати да им је сајт одлично урађен.

Браво за сајт!
Vlasi li Rumuni?

Na vlaškom:

Ja sam Vlah = Io mi-s Rumân

Ja sam Rumun = Io mi-s Rumân

Vlad

Najzanimljiviji mi je, ipak, deo o "istoriji". I pored toga što u savetu imaju pisca "kapitalne" Etnogeneze nastanka Vlaha, preuzet je Paunov uvodni deo iz slikovnice o pomanama.

Istorija postojanja Vlaha
Deo iz Uvodа (Minijаturа o Vlаsimа istočne Srbije) knjige
Pаunа es Durlićа ,,Sveti jezik vlаškog hlebа''

Ispada da biće nešto nemaju baš previše poverenja u profesora Voju   ili je ovo, kao što reče boki, "pružanje ruke Paunu"   8)
Vlasi li Rumuni?

Na vlaškom:

RainDog

Vlad

Citat: RainDog poslato 22.02.2011. 07:19
Opet ne radi. Nikako i ja da ga pogledam. :)
Ништа се не секирај.  ;)
Ускоро добијаш прилику да покажеш шта знаш.
Vlasi li Rumuni?

Na vlaškom:

RainDog

E, radi sad, pogledao sam. Lepo izgleda. Jedina zamerka je nedostatak interaktivnost, kao što je neko pre mene već primetio.