Аутор Тема: Dragićev predlog saslušan - predlog "Gergine" usvojen  (Прочитано 5519 пута)

Ван мреже caslav

• Ветеран форума
  • Поруке: 309
  • Углед: +0/-0
Одг: Dragićev predlog saslušan - predlog "Gergine" usvojen
« Одговор #15 послато: 14.07.2011. 00:12 »
Igračete vi svi u kolu sa muzikom i ritmom koje vam preporučuje gospodin Basesku!

A ti si Baseskuu šta?- Moliću lepo.

Mnogo se hvališ, a trebao bi prvo malo bolje da pogledaš onu nakazu od pisma koju koristiš i predlažeš...

Moje je da predlažem (kao što su i svi drugi predložili svoje), a šta će lingvisti iz našeg tabora da odluče, šta će politička jezgra da prihvate- to je na njima.

Ej bre čoveče Vlasi nikada neće pisati Ćirilicom, a vi ste svi NEKOMPETENTNI za posao koji hoćete da radite, drugo kada budem našao ime onog traktoriste koji sa vama standardizuje vlaški jezik, postaviću, da se vidi koje stručnjake imamo, od ginekologa do traktorista a nijedan lingvist, svi rade na standardizaciji vlaškog jezika.

A šta ako se to ipak dogodi? I ko ti kaže da "KOMPETENTNI" neće da rade svoj posao? Koje li si ti struke, g. uredniče?

Igračeš ti kako ja budem hteo i moji istomišljenici, videčeš, možemo da se kladimo u to, u šta hoćeš!

Ja uvek biram i muziku i muzičare uz čije sviranje igram. Ja sam jedan od retkih koji svoju muziku zapisuje sam. Zamisli kakvo tvoje sviranje (i tvojih istomišljenika) moze da izgleda pa da bar skrene moju pažnju. Ovo do sad su samo purgativne serenade kao pratiteljice pokvarenih stomaka.

Ti se mnogo hvataš za ono istorija se ponavlja pa i sada če, neće SADA, veruj mi!
/quote]

Zamisli nesreću, da pored toliko pametnog sveta, neko izabere baš tebe da sluša.

Nažuljani tabani nisu ništa, stvar je u tome što čete ih imati ne zbog vas samih več zbog vaših neistomišljenika, pogađaš koji su to!
/quote]

Navedi imena. Neke mora da znam.

[
b]
U svakom slućaju igrate već u kolu i to ne zbog vas, nego zbog "NAS"![/b]

/quote]

Teši se! I to je nešto,

Ван мреже Rosu

• Ветеран форума
  • Поруке: 129
  • Apa trece, pieterele rămân
« Одговор #16 послато: 14.07.2011. 10:16 »
Цитат
A ti si Baseskuu šta?-

Dumnealui nu poate să fie Băsescu, asta nu a dat voie statu' sîrbesc. Poate "Baseskovic"... Dumneata ştii câţi "Rădukani" sînt în România? Oltenia e plină de Rădukani...

;)
Apa trece, pieterele rămân

Ван мреже caslav

• Ветеран форума
  • Поруке: 309
« Одговор #17 послато: 14.07.2011. 10:43 »
    Prezime ne znači i obavezujuće srodstvo, zar ne? Lupu, Popescu, Robovjanu, Jovanović, Petrović, Marković, Janković, Schmidt, Schneider, Blum, Kirschenschlager... Mislim da bi samo prezime "Yeti", "Drakula"... upućivalo na veću verodostojnost o srodstvu sa nosiocima takvog prezimena. Genetsko ispitivanje svakog pojedinačnog slučaja jedino može da da verodostojniji odgovor. Događalo se da je takvim ispitivanjima  potvrđivano i nestodstvo oca i dece..?!? Vidi, Boga ti! Živimo li mi u vreme interneta i genetike ili...