Господине dPasujoni,
Замолио бих Вас још једном да појасните шта сте овим желели да постигнете:
Do(m)nule Vlad,
Ne mora da znači ništa, samo sam Vam postavio ogledalo kako bi napokon videli sebe i svoj pristup konverzaciji na ovom Forumu!
Nisam napisao ništa novo, što već nisam pisao, samo sam jedno slovo stavio u zagradu, a Vi se toliko "potresate".
Vi već godinama izvrćete ne samo smisao onog što napišem, već i reči koje napišem, a da Vam je to "sasvim prirodno".
To što sam ja (budući da sam jako fin i "nisam ovdi radi kavzi") ćutke prelazio preko toga ne znači da to možete raditi u nedogled!
Ako je dPasujoni i dPasujonje isto, isto je i do(m)nule i domnul, razlikuju se samo za dva znaka i u jednom i u drugom slučaju.
(Kad ste već pomenuli Vuka Karadžića, piše se "ingerencije", a ne "ингиренције"!)
Ако ћемо једни другима да лекторишемо текстове и указујемо на евенталне грешке у правопису, плашим се да ћемо од форума да направимо још једну у низу причаоница кафанског типа.
Lično sam više za suštinu, a ne formu, ali ako već koristimo neke "jake" reči treba da znamo ne samo kako se pišu već i šta znače!
Baš zbog toga da od ovog Foruma ne "направимо још једну у низу причаоница кафанског типа."
Што се мене лично тиче- нема проблема!
Само уверавам оне којима одговара овакав начин дискусије да ће, након што будем кренуо да "ударам цајпере", врло брзо зажалити што су се одлучили за овакав вид комуникације.
Takođe sam i za transparentnost, da se vidi svako u najboljem svetlu, sa rečnikom koji mu najbolje odgovara!
Ako zanemarimo postove u kojima sa copy/paste ubacujete tekstove iz knjiga (Hvala na tome!) Vaš nivo komunikacije i nije daleko od onog kojeg ste opisali!
Poštujte druge, ako želite da drugi poštuju Vas!