Аутор Тема: БЕЗ КОМЕНТАРА * FARA KOMENTAR  (Прочитано 3108 пута)

Ван мреже Vlad

• Veteran foruma
  • *
  • Поруке: 1509
  • Углед: +0/-0
БЕЗ КОМЕНТАРА * FARA KOMENTAR
« послато: 23.02.2011. 19:30 »
Predsednik Odbora za obaveštavanje i izdavačku delatnost, Dušan Firović:

02:18 minuta snimka:

Цитат
RUMUNI NEĆEMO SIGURNO BITI! SRBI JESMO, BIĆEMO...SRBI, VLASI, TO JE ISTO

03:05 miuta snimka:

Цитат
Znači, Vlasi su uvek bili Srbi i mi smo mnogo krvi prolili za ovu našu Srbiju... I mi smo Vlasi samo ovde da ne bismo sutra bili - ne daj Bože - Rumuni! Znači na braniku smo...mi smo iz Zaječara, taj deo...mi smo na samo deset kilometara od same granice...tu su rubovi gde je najteže. Ne kažem da je vama lakše, ali eto drago mi je što smo mi uspeli da uspostavimo tu saradnju, što smo danas u Petrovcu, i ovaj jako smo zadovoljni što smo, ovaj...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9xtQBC58aCA&feature=player_embedded#at=162[/youtube]
Vlasi li Rumuni?

Na vlaškom:

Ja sam Vlah = Io mi-s Rumân

Ja sam Rumun = Io mi-s Rumân

Ван мреже Rosu

• Ветеран форума
  • Поруке: 129
  • Apa trece, pieterele rămân
Одг: БЕЗ КОМЕНТАРА * FARA KOMENTAR
« Одговор #1 послато: 23.02.2011. 20:49 »
Sîrbi să fie. Dumnezeu cu mila.
Omul ala nici nu știe bine „vlaski”, ce e aia ce a zis el? radio-televizje stanice...

Vai și amar de așa cozi de topor...
Ăștia nu mai știu cine-s și cine au fost moșii lor. Rușine mai mare ca a celui care se leapădă de părinții și strămoșii lui nu este ușor de găsit...

Cine știe cuvântul mamei și a ascultat pe ăi bătrâni vorbind nu poate spune așa ceva: că e totuna sîrb sau rumân... e o rușine.
Apa trece, pieterele rămân

Ван мреже Vlad

• Veteran foruma
  • *
DA SVI ZAPLAČEMO - Pošto je editovan prvobitni naslov topic-a
« Одговор #2 послато: 23.02.2011. 21:10 »
Omul ala nici nu știe bine „vlaski”, ce e aia ce a zis el? radio-televizje stanice...

Vai și amar de așa cozi de topor...
Ăștia nu mai știu cine-s și cine au fost moșii lor. Rușine mai mare ca a celui care se leapădă de părinții și strămoșii lui nu este ușor de găsit...

Cine știe cuvântul mamei și a ascultat pe ăi bătrâni vorbind nu poate spune așa ceva: că e totuna sîrb sau rumân... e o rușine.

Acesta om (Duşan Firovici) este un suflet curat. El spune aia ce gingeste. Aia gindesc şi alalţî dîn consilu anti-rumâńesc, dar tot aia pun înto folie aratînt aia ca vro grijâ după identitetul "vlahilor".

Ial a spus câ-s Rumâńi (Vlasi) dupa parera lui Sârbi, dar acuma spun ca-s "Vlasi" numai câ au fricâ câ "sâ nu đea dumńeḑîu", dupâ vorbiľi lui, "sa nu fie Români".
Vlasi li Rumuni?

Na vlaškom:

Ван мреже Vlad

• Veteran foruma
  • *
Одг: O MARE RUŞÎNIE (daca vorba "Scandal" nu le plase lu administratori)
« Одговор #3 послато: 23.02.2011. 22:24 »
Asta este "vlaşki" prâ care vrea sa-l standardiza "priatenu" lui Basescu - Boris Tadici!
50% rumâńeşće, 50% sârbiaşće dar "azbuca" (alphabetul) ćirilic - redacţia sârbască!
Dar dupâ śe sâ terminâ cu tot asta, dupâ śe terminâ "pericolu" dâ "rumanizarea rumańilor" "vlahi" ai standardizaţ iar vor devini mari sârbi - adica aia ś-ar fost şî nâinća lu 06. 06. 2010.

Vlasi li Rumuni?

Na vlaškom:

Ван мреже Rosu

• Ветеран форума
  • Поруке: 129
  • Apa trece, pieterele rămân
« Одговор #4 послато: 24.02.2011. 10:46 »
Suflet curat o fi, da rumân nu!
Asta e sîrb. Şi ăia care gândesc ca el şi abia ştiu câteva vorbe rumâneşti - tot sîrbi...

Care ştie limba mamei lui şi nu-i ruşine de ea, ala îi rumân.
Apa trece, pieterele rămân

Ван мреже Vlad

• Veteran foruma
  • *
« Одговор #5 послато: 24.02.2011. 13:11 »
Suflet curat o fi, da rumân nu!
Cineva care să numeşte Firović nu poaće sa nu fie rumân. Este rumân dar foarte sârbizat şî denaţionalizat. Problemul este câ lume care poarta nume pur româneşti au ńevoie sâ să faca sârbi mai mari dâcat Şeşeľi, numa sâ să araće ca mare patriot sârbesc.
In acesta cauz sa gasasc mulţî "patrioţ" sârbeşći cine sâ numesc : Ionovici, Scaluşevici, Mândruţić, Vodović, Radulović şi aşa mai daparće.
Asta e sîrb. Şi ăia care gândesc ca el şi abia ştiu câteva vorbe rumâneşti - tot sîrbi...
Aşa sâ asîmpţit şî declarat majoritaćea din iei pana la 06. 06. 2010, pana nu a fost alegerile dâ consiliu al nou.
Sunt toţ (mare majoritate) membri a partizilor sârbeşti, uni dîn iei şi primari şi deputaţ în parlamentul la Belgrad.
Cestiuana rumâńilor nu ia interesat pana regimul nu adus decisie sâ să opreasca "rumânizarea rumâńilor"  ;)

Vlasi li Rumuni?

Na vlaškom: