Аутор Тема: Ajutaţi Sfânta biserică din Malainiţa  (Прочитано 4546 пута)

Ван мреже Tarabostes

• Ветеран форума
  • Поруке: 133
  • Углед: +0/-0
Ajutaţi Sfânta biserică din Malainiţa
« послато: 19.04.2007. 15:35 »
          Semnaţi şi ajutaţi Sfânta biserică din Malainiţa!

http://www.petitiononline.com/21ian205/petition.html

Fiţi alături de Biserica şi de preotul vostru!
          Dumnezeu să vă ajute!
„Nimeni n-are dreptul să ne înveţe ce-am fost sau ce-ar trebui să fim, voim să fim ceea ce suntem - români”.(Mihai Eminescu)

Ван мреже Rosu

• Ветеран форума
  • Поруке: 129
  • Apa trece, pieterele rămân
Одг: Ajutaţi Sfânta biserică din Malainiţa
« Одговор #1 послато: 20.04.2007. 07:17 »
Tarabostes, e veche petitia.
Stiu pentru ca am semnat-o atunci cand a fost lansata.
Acum sfanta biserica din Malainita e inca in picioare si cu ajutorul lui Dumnezeu asa va si ramane.
Apa trece, pieterele rămân

Ван мреже Tarabostes

• Ветеран форума
« Одговор #2 послато: 20.04.2007. 09:34 »
Domnule Roşu!
Am fost printre primii semnatari ai acestei petiţii!(Atenţie,printre primii!).
          Am fost primul care a scris (în presa scrisă din România) despre sfânta biserică din Malainiţa,dar şi despre presiunile la care a fost şi este supus părintele Bojan Alexandrovici.Am dorit să le reamintesc fraţilor rumâni din acea parte de Serbie că biserica are încă nevoie de ajutorul lor.Observ, cu tristeţe că o singură semnătură a mai apărut după mesajul meu.
          Despre vechimea petiţiei nu trebuie să discutăm atâta timp cât problemele pentru care a fost postată mai există.Vă rog să citiţi cu atenţie postările mele şi nu va mai fi nevoie de explicaţii suplimentare.Pentru detalii, vă stă la dispoziţie adresa mea de mail.

„Nimeni n-are dreptul să ne înveţe ce-am fost sau ce-ar trebui să fim, voim să fim ceea ce suntem - români”.(Mihai Eminescu)

Ван мреже virgil

• Сарадник форума
  • Поруке: 207
« Одговор #3 послато: 20.04.2007. 20:49 »
Eu cred că majoritatea vizitatorilor acestui forum demult şi-au exprimat solidaritatea cu eforturile lui Bojan Aleksandrovic.

Ван мреже Tarabostes

• Ветеран форума
« Одговор #4 послато: 20.04.2007. 22:05 »
                               Dragi forumişti,dragă Virgil!
          Nu trebuie,nu sunteţi obligaţi să vorbiţi în numele tuturor!
          Lăsaţi oamenii să se exprime liber,singuri!
          Nu mai încercaţi, uneori într-un mod mai mult decât greşit,să le transmiteţi gândurile mele filtrate de părerile Domniilor Voastre!
          Fiecare este liber să scrie ce vrea,ce poate,cu condiţia să nu folosească acele cuvinte "otrăvite".Desigur,dacă vrea,dacă poate!
          Domnul DOLHA ARE DREPTATE! Poate nu aveţi nevoie de mâna noastră întinsă,de sufletul nostru pus la dispoziţia unor fraţi pe care îi doream mai aproape de Ţara Mamă.
          Totuşi,trebuie să reţineţi că propria limbă se redescoperă vorbind-o,scriind-o,reînvăţând-o!
          Mi-ar fi plăcut să vă primesc în Patria noastră,LIMBA ROMÂNĂ!

Ван мреже Tarabostes

• Ветеран форума
« Одговор #5 послато: 21.04.2007. 14:33 »
          Mulţumesc pentru semnătură,Novita! Mulţumesc pentru cuvintele tale pline de dragoste pentru propria limbă şi popor! Iată ce scria un patriot român cu peste o sută de ani în urmă.
          "O naţiune care aspiră să trăiască
               trebuie să ştie însă a-şi aminti."

Românul în veci nu piere!

Constantin Andruşceac

• Гост
« Одговор #6 послато: 11.08.2007. 12:18 »
          Semnaţi şi ajutaţi Sfânta biserică din Malainiţa!

http://www.petitiononline.com/21ian205/petition.html

Fiţi alături de Biserica şi de preotul vostru!
          Dumnezeu să vă ajute!

Dacă nu greşesc, pentru biserica din Mălainiţa s-a deschis un cont de ajutorare în cadrul Asociaţiei Învăţătorilor Arădeni.
Însă nu ştiu ce paşi concreţi s-au întreprins, şi dacă carul s-a mişcat din loc. Eu unul mă solidarizez la această petiţie şi susţin că bisericile rumâneşti din Iugoslavia trebuiesc susţinute, mai ales cele din Timoc(că cele din Voivodina sânt mai fericite).
Părinte Boian, ceia ce face Sfinţia Ta este cu adevărat un act de eroism şi vitejie pentru cauza românismului. Lupta pe care o duci de rând cu alţi fraţi, este chiar mai aprigă decât acea cu arma în mâini!
Personal mă solidarizez şi încerc să te ajut şi cu bani, deşi nu sânt tare bogat.
Dacă este cineva să mă ajute cu informaţie de transfer bancar şi dacă e posibil(către ce filială), spun bogdaproste.
Dumnedzău să ne ajute, Basarabia frăţească este cu tine părinte!