Аутор Тема: Ćutanje je zlato ili Ko predstavlja Vlašku manjinu u skupštini Republike Srbije?  (Прочитано 1481 пута)

Ван мреже Vlad

• Veteran foruma
  • *
  • Поруке: 1509
  • Углед: +0/-0
NI DA BEKNU
Ćutolozi ponovo u
poslaničkoj klupi

Ivan Popović | 10. 05. 2014. - 14:15h | Foto: FoNet

Na vanrednim parlamentarnim izborima, 16. aprila, izabrano je
novih 250 poslanika, ali su se ponovo u skupštinskim redovima
našli oni koji ni prošle godine nisu imali nijedno obraćanje.

Ni da bekne: Srđan Dragojević

Najveći broj poslanika „ćutologa“ dolazi iz SNS - 18, zatim pet iz SPS, tri iz DS, po dva iz PUPS i NDS i po jedan iz JS, SDP i NS.

Prema zvaničnim podacima „Otvorenog parlamenta“, nijedno obraćanje Skupštini Srbije nisu imali Slobodan Perić, Dušica Nikolić i Zoran Paralica iz SNS.

- U skupštinu sam došao pred kraj mandata, dva-tri meseca pred izbore. Ne

želim da ulazim u raspravu sa svima, javiću se za reč onda kad budem imao nešto da kažem, to je moj stav. U novom sazivu ću davati predloge za razvoj istočne Srbije, sa konkretnim pitanjem zašto se iz ovih najbogatijih krajeva samo uzima, a ništa se ne vraća - kaže Perić, koji u Skupštini predstavlja Vlašku nacionalnu manjinu, za čija će se prava, kako kaže, takođe boriti u narednom periodu.

Tajac: Milanka Karić

Među poznatijim političarima ćutolozima našli su se Milanka Karić (SNS), sa samo jednim govorom, i Srđan Dragojević (SPS), koji se dva puta obratio poslanicima. Na listi sa manje od 10 obraćanja našla se i narodna poslanica Branka Karavidić (NDS), kojoj je ovo treći mandat u Skupštini Srbije.

izvor:
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/463973/NI-DA-BEKNU-Cutolozi-ponovo-u-poslanickoj-klupi
Vlasi li Rumuni?

Na vlaškom:

Ja sam Vlah = Io mi-s Rumân

Ja sam Rumun = Io mi-s Rumân

Ван мреже Paun

• Администратор
  • Поруке: 1400
  • Углед: +0/-0
    • Паун Ес Дурлић
Izostavljen/a je najveći/ća Vlah/inja ćutolog/ica!

Dopuni listu, ma ruog!

Rumîńi ku Români a fuost tot una numa pǎnǎ Români a fuost Rumîń!