Аутор Тема: Број уписаних Влаха у Посебан бирачки списак до 09.03.10 - уписани по општинама  (Прочитано 2473 пута)

Ван мреже Vlad

• Veteran foruma
  • *
  • Поруке: 1509
  • Углед: +0/-0
Izvor: Nacionalni savet Vlaške nacionalne manjine:

Boljevac / 2222
Bor / 4486
Veliko Gradište / 1201
Golubac / 133
Despotovac / 15
Žabari / 282
Žagubica / 420
Zaječar / 1160
Kladovo / 487
Kučevo / 552
Majdanpek / 953
Malo Crniće / 248
Negotin / 1172
Petrovac / 1640
Požarevac / 8
Svilajnac / 94
Ćuprija / 2096

UKUPNO : 17169
Vlasi li Rumuni?

Na vlaškom:

Ja sam Vlah = Io mi-s Rumân

Ja sam Rumun = Io mi-s Rumân

Ван мреже miku

• Активни члан
  • **
  • Поруке: 14
steta sto su se ispisali mrtvi i ostali bilo je mnogo vise,pitanje je koliko od tih upisanih moze i zeli da izadje da bira svoje predstavnike.

Ван мреже Vlad

• Veteran foruma
  • *
steta sto su se ispisali mrtvi i ostali bilo je mnogo vise,pitanje je koliko od tih upisanih moze i zeli da izadje da bira svoje predstavnike.
Како мислиш да су се "исписали" мртви? Што се тиче онога колико ће њих да изађе да гласа, ја бих рекао не више од половина. Тамо где ће моћи да гласају у свом селу, тамо ће још и да изађу. Где мора да се путује 15 или више километара, од тога ће тешко да буде нешто.
Vlasi li Rumuni?

Na vlaškom:

Ван мреже miku

• Активни члан
  • **
  • Поруке: 14

Како мислиш да су се "исписали" мртви? Што се тиче онога колико ће њих да изађе да гласа, ја бих рекао не више од половина. Тамо где ће моћи да гласају у свом селу, тамо ће још и да изађу. Где мора да се путује 15 или више километара, од тога ће тешко да буде нешто.

Ja predvidjam da ce izlaznost da bude oko 30 %,sto mozemo takodje da zahvalimo aktuelnom NS jer se nisu angazovali da u saradnji sa lokalnim samoupravama odrede biracka mesta i ista posalju kao predlog CIKu.Verovatno su imali preca posla.

Ван мреже Vlad

• Veteran foruma
  • *
Ja predvidjam da ce izlaznost da bude oko 30 %,sto mozemo takodje da zahvalimo aktuelnom NS jer se nisu angazovali da u saradnji sa lokalnim samoupravama odrede biracka mesta i ista posalju kao predlog CIKu.Verovatno su imali preca posla.

Хоће ли бар излазност бити већа код оних које сте ви уписивали у ПБС или ових 30% слови и за њих?
Vlasi li Rumuni?

Na vlaškom: