Аутор Тема: Drug Miletić Mihajlović - Tića o Nacionalnim Savetima u Skupštini Rep. Srbije  (Прочитано 2328 пута)

Ван мреже Vlad

• Veteran foruma
  • *
  • Поруке: 1509
  • Углед: +0/-0
Цитат
Mislim da bi država trebalo pitanje nacionalnih saveta konačno da reši.To što je urađeno sa nacionalnim savetima je veoma improvizovano i time je data mogućnost zloupotrebe. Nacionalni saveti su se samozvano konstituisali podsticani iz drugih centra moći i rade u korist tih centara moći, a najmanje rade za korist srpske države.

Решава ли држава питање Националног савета Влашке мањине тако што ће овај г-дин постати председник Националног савета?
Vlasi li Rumuni?

Na vlaškom:

Ja sam Vlah = Io mi-s Rumân

Ja sam Rumun = Io mi-s Rumân

Ван мреже dPasujoni

• Veteran foruma
  • *
  • Поруке: 436
Одг: Drug Miletić Mihajlović - Tića o Nacionalnim Savetima u Skupštini Rep. Srbije
« Одговор #1 послато: 03.05.2010. 11:50 »
Цитат
Mislim da bi država trebalo pitanje nacionalnih saveta konačno da reši.To što je urađeno sa nacionalnim savetima je veoma improvizovano i time je data mogućnost zloupotrebe. Nacionalni saveti su se samozvano konstituisali podsticani iz drugih centra moći i rade u korist tih centara moći, a najmanje rade za korist srpske države.

Решава ли држава питање Националног савета Влашке мањине тако што ће овај г-дин постати председник Националног савета?

Domnul Vlad,

država je je pitanje Nacionalnih saveta rešila Zakonom o Nacionalnim savetima, a pitanje sastava, a samim tim i budućeg predsednika Nacionalnog Saveta Vlaške NM prema istom zakonu rešiće Vlasi upisani u poseban birački spisak na izborima 6. juna.

dPasujoni

Ван мреже caslav

• Ветеран форума
  • Поруке: 309
Одг: Drug Miletić Mihajlović - Tića o Nacionalnim Savetima u Skupštini Rep. Srbije
« Одговор #2 послато: 04.05.2010. 18:57 »
           Фрацйлор, ажутацăј лу друг-Тића ('м парје рăу кă ну 'л куноск) сă гăсаскă пје чјињева пинтру редакција текстулуј србјеск .Сйнт копи 'н шкољ- ворбјештје србјештје мăј биње дјекйт ној.
           Ам аузйт чјева дје програму лор - да пăнă ну вăд ку ојки мјеј ну пот сă спун њимик дјекйт кă мјерг њендупљекйнду сă.